Jalkahoidot

Jalkahoidot tekee jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut hoitaja. Jalkahoidoissa käytämme Peclavus-tuotesarjaa. Peclavus–jalkahoitotuotteet on valmistettu ympäristöystävällisesti. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

Jalkahoidot sopivat kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Meillä käy ePassi jalkahoitojen maksamiseen 

ePassi Hyvinvointi on “vapaaehtoinen” osa työnantajan tarjoamaa työterveyshuoltoa, pakollisen työterveyshuollon ohelle. Työnantaja voi rajata edun koskemaan esimerkiksi vain hammashoitoa. Tarkista siis, mitä palveluja etuihisi kuuluu. Jos jalkahoito sisältyy ePassi-etuusi, voit maksaa jalkahoitosi meillä ePassilla 31.12.2023 asti.

Täydellinen jalkahoito 85 €
  • Täydellinen jalkahoito on nimensä mukaan täydellinen hoito, jossa jalat hoidetaan kuntoon. Hoito päätetään rentouttavalla hieronnalla.
  • Hoitoon sisältyy joko kylvetys tai Balsan-kuorinta, ihon ja kynsien hoito, hoitovoide ja hieronta. Poistathan kynsilakan ennen hoitoa, kiitos.
Taivaallinen jalkahoito 83 €
  • Hoitoon sisältyy jalkakylpy, kuorinta, hoitovoide sekä rentouttava, pitkä hieronta. (Huom. tämä hoito ei sisällä kynsien eikä kovettumien, känsien jne. hoitoa)

Varaa hoitoaika

Siirry nettiajanvaraukseen

tai sovi aika puhelimitse 050 911 0186 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@salonkisulotar.fi.

Kysy rohkeasti myös aamu- ja viikonloppuaikoja!