Kasvohoidot

Mikäli kasvohoidon valinta tuntuu vaikealta, ei hätää, sillä aina ennen hoitoa tehdään ihoanalyysi ja katsotaan, mitä ihosi juuri sillä hetkellä tarvitsee.

Kasvohoidot sopivat kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Miehille suosittelemme parranajoa edellispäivänä, ei hoitopäivän aamuna.

Kerro ennen hoitoa, jos käytätä lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon.  AHA-happoa ei käytetä Roaccutan/Accutane ( isotretioniini) kuurin aikana eikä kuuteen kuukauteen kuurin päättymisen jälkeen.

Exuviance Professional

Exuviance Professional -hoidot ja -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan ihosolujen uusiutumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat ihoa ja ehkäisevät aknea.

Exuviance Professional -hoidot ja –tuotteet ovat tehokkaita, mutta turvallisia. Ne sopivat kaikenikäisille ja kaikille, myös ruusufinnistä kärsivälle iholle. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä, ihon kulloisenkin tarpeen mukaan tehdyistä hoidoista hoitolassa ja kotihoidosta. Exuviance Professional saa ihosi hehkumaan. Exuviance Professional -hoito voidaan tehdä joko kuorivalla hapolla tai ilman. Jo ensimmäinen happohoito antaa näkyviä tuloksia, erityisesti kun se tehdään laktobionista happoa sisältävällä ns. kultanaamiolla, joka jatkaa ihon hoitamista vielä 3 – 4 viikkoa hoidon jälkeen. Laktobionista happoa on aiemmin käytetty suonensisäisten kroonisten tulehdusten hoitamisessa. Ennen elinsiirtoja elimet säilytetään laktobionisessa hapossa, jolloin ei tarvita koneiden apua niiden säilymisessä.  Tämä sensaatiomainen aine on ainoastaan Exuviance-tuotteissa (esim. kultanaamiossa) tiivistetyssä muodossa.

Miten Exuviance Professionalin AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

AHA-happo kuorii hellävaraisesti poistaen kuolleet ihosolut. Ihosolujen uudistuminen aktivoituu,  elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.

Exuviance Professionalin AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Auringon ottamista ei suositella 48 tuntiin  kuorinnan jälkeen, mutta ulkona voi olla, kunhan käyttää iholla suojakertoimia.

Suosittelemme käyttämään aurinkosuojakertoimia (UVA & UVB) ympäri vuoden. Näin suojaat ihosi auringon aiheuttamilta vaurioilta. Aurinkosuojakerroin on maailman paras anti-age tuote!

Exuviance Professional -kasvohoidot

Klassinen, elvyttävä hoito – kaikki ihotyypit 85 €
 • Tämä hoito sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Hoito vähentää ja ehkäisee ryppyjä ja pintajuonteita sekä parantaa ihon kuntoa.
 • Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, lyhyt mekaaninen puhdistus tarvittaessa, aineenvaihduntaa ja verenkiertoa aktivoiva hieronta (decoltee, kaula ja kasvot), naamio ja loppuvoiteet.
 • Palvelut, jotka voidaan halutessasi lisätä hoitoon, löydät tästä.
Ikääntymistä ehkäisevä hoito – ihossa on ikääntymisen merkkejä 97 €
 • Tämä hoito on aikuisen ihon ylellinen, solujen uusiutumista aktivoiva hoito. Hoidon aikana decolteen, kaulan ja kasvojen iho hierotaan erittäin kosteuttavalla glukonolaktonia sisältävällä hierontavoiteella. Hoidossa käytetään kultanaamiota, joka jatkaa ihon hoitamista vielä 3 – 4 vkoa hoidon jälkeen laktobionisen hapon ansiosta. Huom. kultanaamio ei sovi rosacea eikä ärtyneelle tai tulehtuneelle iholle.
 • Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, verenkiertoa elvyttävä hieronta, silmänympärysnaamio, kultanaamio ja loppuvoiteet.
 • Palvelut, jotka voidaan halutessasi lisätä hoitoon, löydät tästä.
Rauhoittava hoito – herkkä/ärtynyt iho, voimakas couperosa, rosacea ym. 85 €
 • Tämä hoito sopii iholle, jossa on rosaceaa (ruusufinniä), atooppista ekseemaa (ihottumaa), tai muutoin hyvin herkälle iholle.
 • Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta tai jos iho on hyvin ärtynyt, kuorinta tehdään Rejuvenating Treatment Masquella, varovainen mekaaninen puhdistus vain, jos se on tarpeen, kevyt hieronta, kosteuttava ja kirkastava naamio ja loppuvoiteet.
 • Palvelut, jotka voidaan halutessasi lisätä hoitoon, löydät tästä.
Syväpuhdistava hoito – akne, epäpuhdas ja rasvainen iho 85 €
 • Tämä hoito sopii aknesta kärsivälle, epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle. Akne ja epäpuhdas iho ovat erilaisia eri henkilöillä. Sen vuoksi hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeen ja sietokyvyn mukaan.
 • Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus tai hieronta (jos iho ei ole tulehtunut), naamio ja loppuvoiteet.
 • Palvelut, jotka voidaan halutessasi lisätä hoitoon, löydät tästä.
Pikahoito kiireiselle / kuurihoito 73 €
 • Tämä hoito sopii Sinulle, joka et halua tai tarvitse mekaanista ihonpuhdistusta etkä hierontaa.
 • Hoitoa suositellaan otettavaksi sarjahoitona 6 – 8 hoitoa 1 – 4 viikon välein kuurihoitona ihotyypin ja ongelman mukaan.
 • Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-kuorinta, naamio ja hoitovoide.
 • Ikääntyvälle iholle suositellaan ikääntymistä ehkäisevää kuurihoitoa, johon sisältyy kultanaamio (lisämaksu +15 e).
 • Kuurihoitoon voidaan halutessasi lisätä PDT/LED-valohoito (lisämaksu +25 e). Huom. aikaa hoitoon menee tällöin n. 10-15 min. enemmän.

Laitekasvohoidot

Laitekasvohoidot tehdään ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitetuilla Caretech-hoitolaitteilla. Myös laitekasvohoidoissa käytämme huippulaadukkaita Exuviance Professional -tuotteita.

Ultraääni – puhdistava, uudistava ja kosteuttava kasvohoito 77 €
 • Ultraäänihoito puhdistaa, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Se nostaa hellävaraisesti epäpuhtauksia ihohuokosista ihon pintaan ja pehmentää ihoa valmistellen sitä mekaaniseen puhdistukseen. Hoito sopii myös herkälle ja herkästi reagoivalle iholle. Ultraäänilaitteen puhdistusteho voidaan valita ihotyypin mukaan ja siksi hoito sopii mainiosti niin epäpuhtaalle paksulle iholle kuin normaalille tai ohuelle iholle, jossa epäpuhtauksia ei juuri ole. Sopii ilman mekaanista puhdistusta tehtynä mainiosti myös kipuherkille henkilöille kuten myös monille heistä, joille timanttihionta ei sovi.
 • Hoito sisältää alkupuhdistuksen, laitteella tehtävän kuorinnan ja syväpuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen tai hieronnan (decoltee, kaula ja kasvot), tehoaineen imeytyksen, naamion sekä hoito- ja silmänympärysvoiteen.
 • Vasta-aiheet hoidolle: Pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, syöpä, sydämentahdistin, implantit, täyteaineet, kauneusleikkaukset (varoaika), raskaus, kilpirauhasen liika- ja vajaatoiminta. Raskaana olevalle ja henkilölle, jolla on kilpirauhassairaus, voidaan tehdä ultraäänellä kuorinta ilman ranneketta, mutta tehoaineen imeytystä ei voi tehdä laitteella vaan se tehdään käsin.
 • Palvelut, jotka voidaan halutessasi lisätä hoitoon, löydät tästä.
Caretech Quattro 4 in 1 –hoitokokonaisuus, joka sisältää viisi tehokasta hoitovaihetta 111 €

Tämä hoito on laitteella tehtävä todellinen tehohoito. Suolaliuoksella ja ilmanpaineella tehtävä painepuhdistus tuntuu iholla viileältä ja Quattro 4 in 1 -hoidon jälkeen iho tuntuu erityisen puhtaalta ja raikkaalta.

Caretech Quattro -hoito sisältää

 • ihoa kirkastavan timanttikuorinnan, joka tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä puhdistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito uudistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Jos iho on erityisen herkkä timanttikuorintavaihe voidaan jättää pois tai se voidaan korvata ultrakuorinnalla. Lue lisää timanttikuorinnasta ja sen vasta-aiheista tästä.
 • hellävaraisen painepuhdistuksen, joka tehdään infuusionesteen (0,9 % natriumkloridi) ja ilmanpaineen avulla. Hoitovaihe syväpuhdistaa ja kuorii ihoa tehokkaasti samanaikaisesti hieroen kasvojen lihaksia erittäin tehokkaasti.
 • tarvittaessa täsmähoitona kylmä otsoni –hoitovaiheen. Otsonia käytetään erilaisissa aknen ja ihon tulehdustilojen hoidoissa. Otsoni rauhoittaa ja tasoittaa ihon väriä. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu samettisen pehmeältä ja kirkkaalta.
 • PTD/LED-valohoidon, jossa optimaalinen aallonpituus kohdistetaan suoraan hoidettavaan alueeseen. Quattro LED-hoito korjaa kimmoisuutensa menettänyttä ihoa, ryppyjä, juonteita ja laajentuneita ihohuokosia. LED-hoito kuntouttaa allergiasta aiheutuneita paukamia ja rauhoittaa ihon punoitusta, ruusufinniä ja couperosaa sekä rauhoittaa akneihoa tehokkaasti. Lue lisää PDT/LED-valohoidosta ja sen vasta-aiheista tästä.
 • tehoaineiden imeytyksen ja kasvojen lihaksien tehokkaan hieronnan ilmanpaineella.
 • kosteuttavan naamion ja loppuvoiteet.

Palvelut, jotka voidaan halutessasi lisätä hoitoon, löydät tästä.


Palvelut, jotka on mahdollista lisätä kasvohoitoihin

 • PDT/LED-valohoito  (erit. rosacea, akne, rypyt & juonteet) 25 € 
 • Silmänympärysnaamio 15 €
 • Kultanaamio, joka sisältää pitkävaikutteista laktobionista happoa 15 €
 • Boosteri AHA-kuorinnan alle: Clarifying (maksaläiskät&akne) tai Antioxidant (rypyt & juonteet) 9 €
 • Kulmien siistiminen ja värjäys kasvohoidon yhteydessä (erikseen. 20 €) 15 €
 • Ripsien värjäys kasvohoidon yhteydessä (erikseen 20 €) 15 €
 • Kulmien & ripsien värjäys kasvohoidon yhteydessä (erikseen 40 €) 25 €
 • Huuli-, leuka- tai poskikarvojen sokerointi 15 €
 • Huuli-, leuka- ja poskikarvojen sokerointi 30 €

Varaa hoitoaika

Siirry nettiajanvaraukseen

tai sovi aika puhelimitse 050 911 0186 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@salonkisulotar.fi.

Kysy rohkeasti myös aamu- ja viikonloppuaikoja!