Usein kysyttyä

Ihoni on hyvin herkkä ja reagoi helposti. Sopiiko Exuviance minulle?

Kyllä. Exuviance-ihonhoitosarja sisältää tuotteita, jotka sopivat myös erittäin herkälle iholle. Polyhydroksihapot (PHA) eivät ärsytä. Amfoteerisen yhdisteen ansiosta Exuviance-hapot ovat mietoja, mutta tehokkaita.

Exuviance tuotteet eivät ole öljypohjaisia. Tarvitsen rasvaisen tuotteen, koska ihoni on hyvin kuiva.

Exuviance tuotteissa ei käytetä rasvaisia aineita. Sen sijaan ihon tarvitsemia kosteuttavia ainesosia Exuviance-tuotteissa on runsaasti. Jos olet tottunut käyttämään rasvaisia tuotteita, Exuviance-tuotteet saattavat ensin tuntua hieman kevyiltä, mutta ihosi saa silti riittävästi kosteutta ja kuivuuden tunne ihollasi korjaantuu muutamassa viikossa.

Oheneeko ihoni, jos käytän kuorivia tuotteita joka päivä?

Ei. Exuviance-tuotteet vahvistavat ihoasi ja lisäävät sen täyteläisyyttä ja vastustuskykyä.

Miksi voiteeni ”rullaa” iholla?

Jos tiettyjä voiteita levitetään runsasti, ne saattavat ”rullata” joillakin ihotyypeillä. Se voi johtua osittain koostumuksessa olevasta aurinkosuodattimesta tai kosteutta sitovasta kalvosta. Ota voidetta vain pieni määrä ja taputtele se ihoon. Joskus myös seerumin käyttäminen voiteen alla voi auttaa.

Sopivatko Exuviance-tuotteet käytettäviksi myös kesällä?

Kyllä. Suosittelemme käyttämään aurinkosuojakerrointa. Kaikissa Exuviancen päivätuotteissa sekä pohjustusvoiteissa on aurinkosuojakerroin. Suosittelemme lisäksi, ettet ota aurinkoa 48 tunnin sisällä hoitolahoidosta. Muistathan myös suojata ihosi korkealla aurinkosuojakertoimella. Aurinkosuojakerroin on paras ikääntymistä ehkäisevä tuote.

Kannattaisiko minun vaihtaa ihonhoitosarjaa silloin tällöin?

Ei, siihen ei ole mitään syytä. Exuviance-tuotteissa käytetään samoja aineita, joita ihmiskehossa on luonnostaan ja jotka auttavat ihoa voimaan hyvin.

Voinko käyttää Exuviance-tuotteita raskauden/imetyksen aikana?

Kyllä. Iho saattaa kuitenkin olla yliherkkä raskauden ja imetyksen aikana, joten kotihoitotuotteita pitää ehkä vaihtaa. Raskauden ja imetyksen aikana ei suositella salisyylihapon nauttimista oraalisesti eikä suuria määriä A-vitamiinia. Näiden aineiden levittäminen iholle ei tutkimusten mukaan ole vaarallista, mutta varmuuden vuoksi kannattaa välttää myös A-vitamiinia (retinolia) ja salisyylihappoa sisältäviä tuotteita raskauden aikana.

Salisyylihappoa sisältäviä Exuviance-tuotteita ovat

  • Clarifying Facial Cleanser
  • Blemish Treatment Gel

A-vitamiinia sisältäviä Exuviance-tuotteita ovat

  • Age Reverse Day Repair
  • OptiLight Tone Corrector
  • Super Retinol Concentrate

Hormonaalisista syistä raskauden ja imetyksen aikana voi ilmetä pigmenttimuutoksia. Pigmenttihoidot kannattaakin aloittaa vasta raskauden ja imetyksen jälkeen, jolloin hoidoilla saavutetaa paras lopputulos.

Minulla on nyt akne-/rosacea-lääkitys. Voinko käyttää Exuviance-tuotteita lääkekuurin aikana?

Jotkin akne- ja rosacea-lääkkeet saattavat ärsyttää ja herkistää ihoa voimakkaasti. Tämän vuoksi ei AHA-kuorintaa eikä AHA-tuotteita suositella ko. lääkekuurin aikana eikä 6 kuukauteen lääkekuurin päättymisen jälkeen. Sen sijaan herkän ihon PHA:ta sisältävät miedot, kosteuttavat tuotteet sopivat käytettäviksi yhtä aikaa akne- ja rosacea-lääkkeiden kanssa. Ultra Restorative Creme sopii erinomaisesti lääkityksen kuivattamalle ja ärsyttämälle iholle.

Miksi minun kannattaisi käydä myös hoitolahoidoissa?

Säännölliset hoitolahoidot tehostavat hoidon vaikutusta. Kotihoitotuotteet täydentävät hoitolassa tehtyjä hoitoja. Ammattimainen Exuviance-hoito on todistetusti tehokas hoito, joka sekä parantaa ihoa että ehkäisee iho-ongelmia.

Pitäisikö miehen käyttää erityisesti miehille tarkoitettuja ihonhoitotuotteita?

Hoitolahoidot ja kotihoitotuotteet tulee valita ihotyypin ja ihon kulloisenkin tarpeen mukaan, ei sukupuolen mukaan.